Лейди Гага и "Глоубъл ситизън" събраха $35 милиона за борба с COVID-19

Лейди Гага

Лейди Гага и "Глоубъл ситизън" събраха 35 милиона долара за борба с COVID-19 и ще лансират специално телевизионно шоу с участието на Пол Маккартни, Стиви Уондър и Били Айлиш, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Лейди Гага поясни, че сумата е събрана за 7 дни и ще бъде предоставена на Световната здравна организация. Певицата и "Глоубъл ситизън" оповестиха също за предстоящото телевизионно шоу "Един свят: Заедно вкъщи", което цели да се води борба с новия коронавирус. То ще бъде излъчено на 18 април от Ей Би Си, Ен Би Си, Си Би Ес, айХарт медия.

"Искаме да хвърлим светлина върху притегателната сила на това историческо и безпрецедентно културно движение, както и да честваме и да окуражим силата на човешкия дух", отбеляза Лейди Гага.

Многочасовото специално шоу, което ще може също да бъде стриймвано в Ютюб, Епъл, Инстаграм, Фейсбук, Туитър и други платформи, ще е с участието и на Елтън Джон, Дейвид Бекъм, Джон Леджънд, Еди Ведър, Кери Уошингтън, Крис Мартин от "Колдплей", Лизо, Джей Балвин, Андреа Бочели и Малума. Идрис Елба и съпругата му Сабрина Елба, които са с положителни тестове за новия коронавирус, също ще участват в шоуто.

Водещи ще са Стивън Колбер, Джими Фалън и Джими Кимъл. Шоуто ще хвърли светлина също върху засегнатите от новия коронавирус и ще отдаде дължимото на борещите с COVID-19 здравни работници

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене