Мариана Попова: Ние сме си вкъщи и спазваме всички правила

Вчера Попова пусна и новата си песен “Дъжд”.

Няма как да си интелигентен човек и да не го правиш

“Ние сме си вкъщи и спазваме абсолютно всички правила. Няма как да си интелигентен човек и да не ги спазваш, а и, общо взето, няма какво толкова да направим. Ние сме бунтари – и аз, и Веселин, но не до такава степен да вървим само двамата срещу системата“, казва талантливата певица Мариана Попова. „Аз определено няма да излизам с призиви. Смятам, че всеки човек има своя праг на интелигентност и свое вътрешно усещане за нещата. Не искам да съм част от тази истерична пропаганда, която върви навсякъде. Нека хората да постъпят както го усещат вътре в себе си. Това е моето послание”, допълва Попова. “Бъдете здрави и спокойни, всичко е наред, няма страшно”, окуражава тя.

“Със сигурност следва нещо по-добро, аз не съм от тези, които са обсебени с цялата пандемия. Лично мен ме интересува какво ще се случи след нея. Тогава е истински страшният момент. И не само икономически”, допълва Попова.

Все пак не губи усещането, че хубави моменти в бъдеще предстоят. Това се усеща в новата ѝ песен “Дъжд”, която започва така:

Ден като ден мина край мен,

а след това – отшумя...

Дъжд заваля... После слънцето изгря...

Колко съдби

всеки ден среща или дели...

“Това е поредният проект на Игор Марковски, който се е заел с нелеката задача да създава мелодична и красива българска музика, каквато липсва на пазара. Е, благодарение на него вече не толкова. Той е продуцент, аз участвам като глас, музиката е на Светослав Лобошки, текстът е на Александър Петров, а аранжиментът - на Краси Гюлмезов”, казва Попова. Първоначалната версия на песента е създадена преди години за певицата Мери Танева, която така и не успява да я запише. Марковски кани Мариана Попова заради нежния ѝ глас, а певицата харесва демото веднага щом го чува.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене