Привикват Моуриньо в полицията

Моуриньо обра недоволството в Англия

Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо ще бъде привикан в полицията заради тренировката в парка, която направи с четирима играчи на "шпорите".

Португалецът грубо наруши забраните за социална изолация и възмути властите и обществото в английската столица. Жозе вероятно ще бъде глобен и ще трябва да дава обяснения в полицейско управление, твърдят медиите на Острова.

От действията на Жозе се възмути и кметът на Лондон Садик Хан. "Футболистите са пример за хиляди деца - казва Хан. - Какво ще правим сега, ако те си кажат, че могат да излязат да потичат в парка? Тези действия са ненужни. Няма смисъл да тренирате в близост до друг играч, който може да пренася заразата. Като резултат, без да искаш, създаваш условия за пренасяне на вируса."

Самият Моуриньо се разкая за решението си, което бе разкритикувано и от ръководството на "Тотнъм". В Англия твърдят, че голяма част от футболистите също са разочаровани от действията на мениджъра си. "Приемам, че моите действия не бяха в съответствие с мерките на властите- каза Жозе. - Трябва да имаме контакт с хора единствено от нашите домакинства и е жизненоважно да следваме предписанията на властите, за да можем да подкрепим героите от Националната здравна служба, които спасяват човешки животи."

За да покаже съпричасност, Специалния се включи в благотворителна кампания в помощ на възрастни хора, които нямат право да напускат домовете си заради карантината. Жозе стана доброволец в опаковането на пратки с хранителни продукти и стоки от първа необходимост за нуждаещите си и помага със сериозни суми.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене