Емоционални сбогувания в музикалните двубои в „Гласът на България“

„Вече толкова сезони не спираме да се вълнуваме от този етап на шоуто. Каквито и професионалисти да сме, ние сме преди всичко хора, а това са трудни, съдбоносни решения“, признава Графа, който в края на вокалните битки ще трябва да се раздели с петима от своите участници. Тази седмица зрителите ще станат свидетели на изключително емоционални сбогувания в „Гласът на България“ тази неделя.

След дни на усилени репетиции, треньорите ще противопоставят по двама от избраниците си в дуетни изпълнения на сцената, след които само един от тях ще продължи напред в състезанието със своя ментор.
Във вокалните двубои всеки от журито ще има право на по две кражби, с които да отмъкне артист от друг отбор. Менторите ще се възползват от тази възможност и още в първи епизод ще натиснат бутоните си няколко пъти. Част от отпадналите таланти ще получат мечтания трансфер и ще се върнат в битката за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

Зрителите ще видят това още тази неделя, 12 април, от 20,00 часа, по Би Ти Ви. Освен това, зрителите ще могат да споделят емоциите от сцената на най-гледаното музикално риалити във Viber, където водещата на онлайн рубриката „Гласът зад кадър” – Алекс Петканова ще показва всичко важно от предаването, както и много ексклузивни материали зад кулисите.

Феновете на шоуто вече могат да свалят напълно безплатно и новия анимиран и озвучен Viber стикер пакет, който ще им даде възможност да се забавляват и да обменят 13 още по-свежи тематични картинки.

Част от тях представят емблемите на предаването - треньорите Иван Лечев, Михаела, Камелия и Графа, с техните лица и гласове, лафове от водещите Павел и Венци Венц, заедно с V-репортера Алекс Петканова. Изтеглянето на пакета е напълно безплатно и дава възможност на своя притежател да стане част от общността на „Гласът на България“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене