Данчо Караджов посреща днес още едно внуче

Лора Караджова часове преди да даде живот на сина си Матео.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ПЕВИЦАТА ВЪВ ФЕЙСБУК

Данчо Караджов и съпругата му Марияна ще видят днес за първи път най-новото попълнение на семейството си. Дъщеря им - певицата Лора Караджова, роди второто си дете в петък в 12,15 часа. А днес ги изписват от болницата и ще бъдат посрещнати от цялото щастливо семейство.

“Лора е мъжко момиче и двамата с таткото ще се справят перфектно с грижите за малкия Матео”, категорични са Данчо Караджов и съпругата му. Бебето се появи на бял свят от любовта на певицата с диджей Марсел Рохас. От предишната си връзка тя има и 5-годишна дъщеря - Алиса. “Ние ще помагаме, разбира се, ето сега при нас в началото ще бъде внучката ни. Алиса все още не може да асимилира, че има братче, радва се, че е кака. Но ще усети истинската емоция, като го види”, добавя Данчо Караджов. Той разказа също, че е използвал изолацията по време на пандемията за пълна почивка. Когато мерките се поразхлабят още, ще започне да планира концерти и нови парчета с групата си “Сигнал” .

Лора Караджова, която много ревностно пази личния си живот от хорското любопитство, този път вдигна завесата и сама съобщи, че пак е станала майка. Тя дори посвети кратко стихче на сина си и го публикува в социалните мрежи:

Ето го и него, сладкия Матео!

3100 той тежи и все още

лекичко крещи.

Айде, пийте едно за мен.

И ни чакайте заедно да

хващаме бронзов тен!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене