Втори сезон на “Манифест” у нас само 4 месеца след премиерата му в САЩ

Героите във втория сезон ще се изправят пред нови трудности.
СНИМКА: “ФОКС”

Когато полет номер 828 на “Монтего Еър” каца безопасно след турбулентен, но рутинен полет, екипажът и пътниците могат да си отдъхнат. За тези няколко часа полет обаче светът е остарял с пет години, а семействата, приятелите и колегите на всички пътуващи в самолета вече са оплакали тяхната гибел и са продължили напред.

Така започва драматичният сериал “Манифест”. Заради сюжета мнозина го сравниха с друга успешна тв поредица - “Изгубени”, в която група пътници трябваше да се борят за живота си след катастрофа на самолета им.

Но “Манифест” не е само история за оцеляване, а и семейна драма с интригуваща и последователна развръзка. Затова не е учудващо, че беше подновен за втори сезон малко след успеха на първия.

По-малко от 4 месеца след премиерата на продължението на “Манифест” в САЩ то тръгна и в българския ефир. В него невъзможното се случва и всеки от героите получава втори шанс.

Сблъсъкът с новата реалност и задълбочаващата се мистерия около полета карат някои от завърналите се пътници да осъзнаят, че са предопределени за нещо по-голямо и значимо.

Завърналите се от самолета имат само 5 години живот - толкова време, колкото е минало за останалия свят, докато те бяха изчезнали с полет 282. Така че главните герои се изправят пред най-важния въпрос - за какво ще използват остатъка от дните си, които са преброени.

“Ако първият сезон беше по-скоро за оцеляването на група хора, вторият е за това как те успяват да запазят себе си. В началото на продължението зрителите ще видят как всички герои се опитват да разберат как да запазят нещата, които обичат, и да ги държат близо до сърцето си. Датата на смъртта е онази непрекъсната сянка, надвиснала над тях, която ги кара да искат да предпазят всичко, което обичат. Те ще продължат напред и ще се опитат да открият дали могат да избягат от очакващата ги опасност”, разказва актьорът Джош Далас. Той играе един от главните персонажи в сериала - Бен Стоун.

Героят му е човекът, който се застъпва за останалите от злощастния полет, и се нагърбва с отговорността дали трябва да разкрие на всеки от тях вероятната дата на смъртта им.

“Той се опитва да вземе правилното решение за другите... Бен иска да разбере какво се случва не само заради себе си, а и заради останалите.

Така че се нагърбва с огромно тегло и напрежение, които ще му дойдат в повече. Ще дойде момент, в който той ще промени мисленето си. И вместо да се бори за всички, той най-накрая ще трябва да приеме онова, което не може да контролира или да знае”, разказва за новите епизоди Джош Далас.

Вторият сезон на “Манифест” върви от понеделник до четвъртък от 22,55 ч по “Фокс”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене