“Дивата Нина” - аржентинска комедия по мотиви на “Двойната Лотхен”

Красавицата Гриселда Сисилиани е в две роли - на близначките Мара и Нина.

Историята за две еднояйчни близначки, които са разделени при раждането си, а впоследствие се срещат и сменят местата си, е отпреди повече от 70 години, но продължава да вълнува и читатели, и зрители.
Ерих Кестнер разказва точно тази история в детския роман “Двойната Лотхен”, който излиза за първи път през 1949 г. Но тя влиза в основата на много филми и сериали, един от които - аржентинския “Дивата Нина”, тръгва скоро по “Би Ти Ви Комеди”.

Сюжетът в него е за близначките Нина и Мара. Те са разделени при раждането и всяка е с коренно различен живот от този на сестра си. Ако Мара живее в богато семейство и охолство, то Нина е танцьорка и хористка в типичния аржентински музикален жанр куартето, която чака своя пробив на голямата сцена. Макар всяка вечер да изкарва прехраната си в клуба, тя не спира да мечтае за успеха си.

Един ден Нина осъзнава, че е на дъното - с много заеми и без каквито и да е надежди за бъдещето. И освен всичко това разбира за изневерите на приятеля си.

Всичко се променя, когато двама непознати предлагат голяма сума, ако тя се съгласи да се представя за богатата Мара, с която има изумителна прилика.

Разглезената двойничка е в ареста по обвинение за притежание на наркотици и заради непозволено пътуване до Ибиса.
Ако това стигне до пресата, ще е ужасен удар по имиджа на заможните Брунета.Така дивата Нина се превръща в разглезената и богата Мара.

Но това не е никак лесно. Нина трябва да промени не само прическата, дрехите и обувките си, но и да придобие маниерите и всеки жест на Мара. Както и да продължи връзката на близначката си с красавеца Антонио ди Каро. Той е годеникът на Мара, станал популярен с написването на роман. Но това изобщо не е истина. Всъщност автор на книгата е брат му Ренцо, който е претърпял катастрофа и е изпаднал в кома. Един ден Антонио намира ръкописа му, редактира го и го публикува със своето име. Няколко години по-късно Ренцо се събужда и това ще доведе до нови комични случки с героите.

“Дивата Нина” е продукция на голямата аржентинска тв компания “Телефе”, която го снима и излъчва през 2016 г. Сериалът е изключително успешен и печели редица награди.

В образите на двете близначки влиза звездата Гриселда Сисилиани (Дебора от “Ти си моят живот”). В ролята на Ренцо е Естебан Ламот, а Рафаел Феро е Антонио.

“Дивата Нина” започва в четвъртък, на 28 май, и ще върви всеки делник от 19 ч по “Би Ти Ви Комеди”

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене