Мелания - стилна и изящна в бяло (Снимки)

Мелания Тръмп СНИМКИ: Ройтерс

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, придружен от красивата си съпруга Мелания, взе участие вчера в тържествена церемония на националното гробище "Арлингтън" край Вашингтон по случай Деня на паметта. На този ден в САЩ се чества паметта на служителите на въоръжените сили, загинали при изпълнение на служебните си задължения. Тръмп участва в церемония по полагането на венец на Гроба на незнайния воин, последвано от оръжеен салют и изпълнение на националния химн, на което той козирува, предава БГНЕС.

Заради пандемията от коронавирус Мелания доста бе ограничила публичните си изяви, но отново се появи и украси президента на САЩ с елегантната си осанка.

Изтънченият стил на дами от такова високо ниво „изисква“ да носят бели тоалети само в Деня на паметта и за Деня на труда. Е, Мелания спази тази традиция и блестеше в бяло от глава до пети.

50-годишната първа дама носеше уникално, много стилно палто с двуредно златисто закопчаване на Gucci, което според световните таблоиди струва 3500 долара. Тя го бе съчетала с бяла рокля и бели обувки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене