Джейсън Бигс от “Американски пай” използва опита си на баща в “Родители под чехъл”

Героите в новия сериал
СНИМКА: ФОКС

Майк и Кей Бенет живеят в голямата си къща със своите четири деца, три от които - Браян, Никол и Марк, са доказани гении.

Макар че притежават изключителен интелект, Кей се ужасява от липсата им на социални умения, което им пречи да водят нормален начин на живот.

Затова един ден двамата със съпруга решават да заведат децата на пътешествие на едно необичайно място - до пешеходната алея.

Всичко започва добре, докато не се намесва странен външен фактор - 35-годишният приятел на едно от момчетата в семейството.

Така започва новият сериал “Родители под чехъл”, който “Фокс Лайф” пуска веднага след Деня на детето. Забавните случки и комедийните диалози го правят еднакво подходящ и за малки, и за големи.

А за да е сигурен в успеха му, екипът на сериала поверява главните роли - на родителите под чехъл, на две добре познати лица от екрана.

В образа на майката е актрисата Маги Лоусън, която е участвала в ситкоми като “Семейни правила”, “Всичко е относително”, както и във филма “Нанси Дрю”. През 2000 г. партнира на Джъстин Тимбърлейк в “Модел за подражание”. Една от най-запомнящите се роли е в сериала “Осмо чувство”, където влезе в кожата на младши детектив Джулиет О'Хара.

В “Родители под чехъл” тя играе с Джейсън Бигс. Това е комедийният актьор, чиято звезда изгря преди повече от 20 години с хитовата трилогия “Американски пай”. Сега той е в образа на бащата Майк. И тя не му е толкова далечна, защото Бигс е горд татко на двама синове - на 6-годишния Сид и на 3-годишния Лазло.

Най-голямото предизвикателство за Джейсън Бигс и колежката му Маги Лоусън е да не минават една важна граница - да играят хора, които не разбират много неща, но в същото време и не са пълни идиоти.

“Част от задачата ни бе да не се вкарваме в клишето на глупавите родители или на каквито и да е тъпи герои. На фона на тези три генийчета в сериала всеки ще е доста назад спрямо тях. Но не искахме нашите образи да бъдат прекалено глупави, защото това, което сериалът иска да покаже, е че всички родители, без значение колко умни са децата им, изпитват затруднение с това да бъдат перфектните майки и бащи, да намерят най-правилния подход към малките си, понякога се чувстват под чехъл и манипулирани”, разказва актьорът.

За него ролята идва много естествено, след като и той самият е баща от няколко години. “Аз имам две деца. Те са много умни, но не съм мислил да минават тестове за интелигентност”, разказва с усмивка актьорът. “В сериала зрителите ще видят едни обикновени родители, с които, надявам се, ще могат да се оприличат. И едни необикновени деца, които са извън всякакви класации".”

“Родители под чехъл” тръгва на 2 юни и ще върви всеки вторник от 22 ч по “Фокс лайф”

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене