Сърцето ми е тук: кв. Сарафово

Елена Андонова ни праща снимки на любимото си място - бургаския кв. Сарафово. 

24 часа” стартира от 24 май един патриотичен проект - “Сърцето ми е тук”. Идеята ни е след дните на изолация да показваме места в България, които ни правят щастливи. Там, където се връщаме често, за да заредим изтощените батерии.Пращайте ни снимки, видеа, лични истории за тези ваши любими точки. Искаме да видим тези места - планини, море, язовири, реки, селски къщи, манастири, поляни, цветя, паметници...

Може да покажете природни забележителности, детайли от градската среда, хора, вас самите на мястото, на което се чувствате най-добре. Най-впечатляващото ще публикуваме.

Нека припомним на всички изморени от физическата изолация колко велико място е нашата родина България!

Освен на страниците на вестника снимките и любителските видеа ще бъдат публикувани в сайта на вестника www.24chasa.bg, който има над 20 млн. потребители месечно, и във фейсбук страницата на “24 часа”, която има над 250 000 последователи, с хаштаг “Сърцето ми е тук”.

Изпращайте ни вашите снимки, видеа с лични истории на следните имейли: [email protected] и [email protected]. Пишете имената си, разкажете защо сърцето ви е в това място.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене