Красотата е симетрия

кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: Моля, вашите бурни аплодисменти за единствения човек от блока, който не направи топлоизолация! Снимката е от Стара Загора, но подобни случаи има и на много други места в страната. "Красотата е симетрия", беше казал веднъж доктор Енчев... но за да си "красив" в наши дни, трябват и пари. Тук може би е редно да отбележим, че реално не е особено смешен фактът, че много български домакинства нямат финансова възможност да си позволят саниране на сградата, в която живеят. Sad but true.

За снимка №2: Доколкото виждам, некой вандал си е направил майтап с пътната табела на входа за село Бяга. Ако обаче това не е шега, а реално предупреждение?!? Ако наистина всеки странник, преминал през селото, моментално е бил набиван от местните жители? Тогава не би ли следвало вътрешният министър да обяви военно положение в района и гвардията да се намеси, за да защити невинните граждани? Просто недопустимо е в държава, членка на Евросъюза, да се случват подобни неща и хора да бъдат безпричинно бити!

За снимка №3: Като гледам тази снимка, в главата ми се зараждат хиляди въпроси... Например защо липсват клавишите CTRL+ALT+DEL, за да може звънецът да се рестартира, ако поради някаква причина е блокирал? Как щеше да изглежда това табло, ако семействата бяха повече от 12? Защо не са сложили копчета от черна клавиатура, за да не се цапат толкова лесно? Може ли това табло да хване компютърен вирус? С коя версия на Windows работи и т.н. Куп въпроси, чиито отговори никога не ще узнаем... Отговори, които може би знае само гениалният създател на тази блестяща звънчева система!

За снимка №4: Не, това не е нагласено! Наистина, има много случаи, в които вместо някаква играчка от снакс на децата се падат подобни подаръци - дамски прашки, карти за игра с голи жени, червила, гримове и какви ли още не работи, подходящи по-скоро за абитуриентки, отколкото за невръстни дечица. Не бих се учудил, ако някой родител открие в опаковката с царевични пръчици на детето си вибратор или кутийка с презервативи... представете си за каква главоломна простотия става въпрос!

За снимка №5: К'во да ви кажем, дами и господа - какъвто ни е футболът, такива са ни и билетите! За квалификацията между България и Швейцария бяха пуснати около 20 000 билетчета с една и съща печатна грешка - национален стадион "Васил Лески"!!! Така или иначе това е най-малкият проблем на българския футбол в момента. На БФС препоръчвам следващия път, преди да напечатат билетите, задължително да прибегнат до проверка от професор по филология!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене