Росалия и Травис Скот възпяха италианския закон на мълчанието омерта

Росалия и Травис Скот
СНИМКИ: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Испанската певица Росалия заедно с близкия си приятел - рапарът Травис Скот, от когото Кайли Дженър роди първото си дете, възпяха италианския закон на мълчанието - омерта, в новия си дует TKN. Истинското значение на думата "омерта" е "доверие". Парчето е създадено от двамата преди година, като Скот рапира не само на английски, но и на испански. Усещат се и мелодии от Средния Изток.

“Чувствам, че сега е правилният момент да пусна тази песен, след толкова месеци, прекарани вкъщи, далеч от свободата и хората, които обичаме. Надявам се TKN да ви предаде енергия, да ви накара да танцувате и да ви зареди със сили, ако преминавате през труден период“, казва Росалия, разбирайки, че изолацията едва ли се е отразила добре на всички. Преди TKN певицата създава със Скот и парчето Highest in The Room.

Талантът на Росалия не остава неоценен. На церемонията по връчване на наградите "Грами" през януари тя изпълни на сцената два от хитовете си Аlamante и Juro Que, а след това получи златна статуетка в категорията за “Най-добър латино рок, ърбън или алтернативен албум на годината“. 

Испанската певица Росалия
Испанската певица Росалия
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене