ТЕЛЕЦ: Инициативност

РАБОТА Не ви се занимава с обичайната работа и затова ви се струва изморителна. Винаги сте се справяли. Ще успеете и днес. Проблемите на работното си място разрешете навреме. Поемете инициативата за промени, ако се налага. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения. Очаквайте материални успехи. От понеделник открийте нови възможности за изява, защото вече се чувствате притиснати от невъзможност да се развивате. Този факт ви депресира. Обмислете и обсъдете плановете си. Не разчитайте на късмета си, а се заемете сериозно със задълженията си. Говорете с близките си и обмислете и промяна на местожителството, необходима на някои от вас.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, добра физическа форма и добро настроение. Ако се почувствате нестабилни, приемете, че е заради предстоящото новолуние.

ЛЮБОВ Ще се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене