Ръгбист в сексскандал

Макс се забавлява с мадама

Бившата шотландска звезда в ръгбито Макс Еванс попадна във водовъртежа на сексскандал, гарниран вероятно с наркотици и алкохол, гърмят медиите на Острова.

Бившият национал в мъжкия спорт, който се отказа преди пет години, в момента е на почивка в Португалия с приятелката си Дебора Касимиро. В същото време в интернет се завъртя скандално видео. На кадрите Макс е в компанията на млада жена, която е по голи гърди. Бившият ръгбист в един момент си завира лицето между циците й, целува ги и със задоволство казва: "Тик-так, тик-так... О, Боже, благодаря ти".

Дебора едва ли е щастлива от изцепката на любимия
Дебора едва ли е щастлива от изцепката на любимия

В същото клипче на заден план се виждат бял прах, доларова банкнота, сгъната на тръбичка, и чаши с безцветна течност. Изданието "Мейл Онлайн" предполага, че става въпрос за наркотици и алкохол, а женската компания е проститутка.

Според непотвърдени сведения забавлението се е случило на борда на яхта край бреговете на Мексико преди месеци. Макс бил спечелил облог със свой приятел, а залогът бил загубилият да осигури момичето, с което късметлията да се забавлява.

Макс бе цели седем години с Кати
Макс бе цели седем години с Кати

Ръгбистът с 44 мача за националния тим на Шотландия не играе от пет години, а в последните две се пробва в телевизионно танцувално шоу. Докато бе активен спортист, той бе заедно с красивата Кати Джонсън, която след седемгодишно съжителство го напъди с мъглявото обяснение, че изпаднала в криза на средната възраст още на 30. След това Макс имаше сериозна връзка с танцьорката Лорън Джеймисън, с която също се раздели преди година. В момента актуалната му любов е Дебора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене