Берлускони ще живее сред зеленина - в римската вила на Франко Дзефирели

Силвио Берлускони СНИМКА: Ройтерс

Бившият италиански министър-председател Силвио Берлускони потвърди, че планира да се премести в римската вила, където живееше покойният му приятел, режисьорът Франко Дзефирели, съобщи ДПА.
"Ще преместя там и жилището, и офисите си, така че в Рим, както и в Милано, ще живея сред зеленина" - каза 83-годишният Берлускони пред в. "Матино".

Новината, съобщена първо от в. "Месаджеро", се възприема като края на една епоха, защото Берлускони ще се изнесе от Палацо Грациоли в центъра на Рим, който е близо до сградите на властта. Там той не само посрещаше политическите си съюзници, но и млади момичета за "бунга бунга", което предизвика скандал. В този дворец са го посещавали и чуждестранни политици, като Владимир Путин, коментира БТА.

Берлускони обаче беше само наемател на двореца от 16-и век. Той плащаше 480 000 евро годишно за него. Преместването в дома на Дзефирели ще му спести много пари, защото имотът на Виа Атия Антика е негов.

Берлускони има десетки имота в Италия и в чужбина. Той купува вилата в Рим през 2001 г. и я предоставя безплатно на Дзефирели.
Режисьорът почина през юли 2019 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене