Яна Маринова и Александър Сано – царица и цар в Търново

Яна Маринова и Александър Сано (в средата), облечени в царствени дрехи и обградени от боляри, на Царевец
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Яна Маринова и Александър Сано са влизали в много роли, но във вторник за първи път се преобразиха във владетели от Средновековна България. Талантливите актьори се качиха на Царевец, облечени като цар и царица, и цял ден снимаха видео за величествената крепост, обградени от свои колеги в ролята на боляри. Такива ще посрещат и посетителите на историческия хълм всяка събота и неделя от този месец.

“Кметът на Велико Търново Даниел Панов ни покани да участваме в този клип, малко след като подарихме на абитуриентите в града да гледат безплатно филма ни “Привличане”. След това организирахме и прожекция на “Диви и щастливи” и станахме сензация”, разказа Яна Маринова. Не след дълго с тях се свързва кметът на Търново. “Веднага се съгласихме, защото искаме повече хора да видят красотата на България, да се върнем към любимите ни места. Хубаво е сами да се възродим, посещавайки българските места за туризъм и развлечения”, обяснява актрисата.

Яна Маринова и Александър Сано на Царевец.
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Яна Маринова и Александър Сано на Царевец. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Затова и в последно време тя много пътува и често показва колко красиви кътчета имаме у нас - пуска снимки и видеа от Созопол, Несебър, остров Света Анастасия, Бургас, Варна.

Скоро й предстои да посети Ямбол, където на 6 юли ще бъде прожектиран последния им филм със Сано "Диви и щастливи".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене