"Барса" отписа титлата

Дори Меси не може да помогне на "Барса"

В лагера на "Барселона" почти отписаха титлата след 2:2 в домакинството на "Атлетико" (Мадрид). Каталунците щяха да изостанат с 4 точки от първото място при победа на "Реал" над "Хетафе" късно снощи. До края остават едва пет кръга, а програмата на кралския клуб изглежда лесна. "Реал" трябва да срещне до края още "Атлетик" (Билбао), "Алавес", "Гранада", "Виляреал" и "Леганес".
"Трудно ще се борим за титлата - призна халфът на "Барса" Серхио Бускетс. - Изпуснахме твърде много предимства. Малко вероятно е "Реал" да загуби точки, защото представянето им изглежда добре. Но трябва да продължим да се опитваме да печелим мачове и да не се отказваме, докато математически е възможно да защитим титлата си."
Треньорът на каталунците Кике Сетиен е под все по-голямо напрежение и е малко вероятно да запази поста си за следващия сезон. "Тъжно е, че не победихме, защото става все по-трудно, да се надяваме, че ще станем шампиони - каза Сетиен. - Загубата на точки намали шансовете ни за първото място, но трябва да продължим да работим."
Евентуално напускане на Кике със сигурност ще зарадва френския нападател Антоан Гризман. Световният шампион вече е основно резерва, а срещу "Атлетико" се появи в игра за едва две минути в края. Неговият брат Тео изрази в социалните мрежи недоволството си от решението на треньора Кике Сетиен да не гласува доверие на Гризман. "Две минути... Иска ми се да заплача", написа Тео Гризман, но след това изтри публикацията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене