Вдовицата на Джони Холидей и децата му се споразумяха за наследството

Джони Холидей Снимка: Инстаграм

Вдовицата на световноизвестния френски певец Джони Холидей, Летисия, и неговите деца от предишни бракове, са постигнали съгласие за наследството на звездата, съобщи френският телевизионен канал Би Еф Ем.

Медията се позова на изявление на Летисия, която е изразила желание да постигне съгласие с по-големите деца на Холидей. Тя настоявала на ситуацията, свързана с оспорването на наследството на съпруга й, да бъде сложен край. Според Би Еф Ем дъщерята на Джони, Лора Смет, ще получи от Летисия 1,5 милиона евро, а нейният брат, Давид Холидей - 1 милион евро в рамките на постигнатото споразумение, предава БТА.

В своето завещание Джони присъди цялото си имущество и авторските права на неговата съпруга и на осиновените му дъщери. Но децата от предишните бракове на Холидей, Лора Смет и Давид Холидей, също претендираха за част от наследството на баща си, оценено на 100 милиона долара. Но експерти считат, че сумата е по-малка, тъй като френският рок идол имал много дългове.

Френското законодателство не допуска лишаването на децата от наследство. Но по законите на Калифорния, където Джони изкарва последните години от живота си, това е допустимо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?

Напишете дума/думи за търсене