Робърт от “Всички обичат Реймънд” като вдовец с 3 деца

Брад Гарет е най-вляво.

Брад Гарет - актьорът, когото публиката винаги ще помни като вечно мрънкащия и пренебрегван брат във “Всички обичат Реймънд”, показа, че може да играе и в малко по-различно амплоа. Станалият известен като полицай Робърт Бъроун влиза в образа на овдовял баща на еднояйчни близначки и пораснал син в комедийния сериал “Клуб “Самотни родители”. Той проследява премеждията на група непохватни възрастни, които се опитват да се справят къде успешно, къде не чак толкова, с изпитанията на родителството. Докато мажат сандвичи с фъстъчено масло, тичат по родителски срещи, организират игри и събирания за децата си, те трябва да разчитат един на друг и да си помагат във всичко. Включително в отглеждането и възпитанието на малките си, всеки от които е със свой нрав и изисквания.

За високия 2,04 м Брад Гарет образът на баща не е толкова далечен - той самият има две деца от бившата си съпруга и е силно привързан към тях, макар вече да не живеят заедно като едно щастливо семейство.

60-годишният Гарет започва актьорската си кариера отдава. Дори напуска колежа, за да се отдаде на комедийния си талант. През 80-те участва в различни комедийни предавания, като става големият победител и печели наградата от $ 100 000 в тв състезанието “В търсене на звезда”. Това е и причината едва 23-годишен да гостува в популярното “Вечерното шоу на Джони Карсън”. Оттам започва и пробивът му към голямата сцена - малко след това Гарет подгрява спектаклите на звезди като Даяна Рос, Лайза Минели, Франк Синатра, Хулио Иглесиас и Дейвид Копърфийлд.

След успеха в театрите Брад Гарет решава да се насочи към телевизията. Първоначално се занимава само с дублаж, а впоследствие изпълнява малки роли. Докато един ден е избран да изиграе образа на брата на главния герой в култовия комедиен сериал “Всички обичат Реймънд”. Превъплъщението му е толкова успешно, че за ролята си Гарет има 5 номинации за най-престижните тв награди “Еми”. Печели три от петте статуетки - през 2002 г., 2003 г. и 2005 г., в катерията за най-добра поддържаща мъжка роля в комедиен сериал.

Когато “Всички обичат Реймънд” свършва, Гарет силно се надява да успеят да направят продължение, в което сюжетът да се развива основно около неговия герой. Но това така и не се случва.

Заради дълбокия си и разпознаваем глас, той често е канен да озвучава любими анимации като “Търсенето на Немо”, “Рататуй”, “Животът на буболечките”.

Извън актьорството Брад е професионален играч на покер.

Вторият сезон на сериала с негово участие “Клуб “Самотни родители” върви всяка сряда от 22 ч по “Фокс Лайф”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене