Бърни иска бебе и на 90 години

Бърни е вдъхновен от това да бъде баща и на 90 години

Бърни Екълстоун е на 89 години, но не знае умора!
Милиардерът стана баща на момче миналата седмица, а вече е готов да работи за още едно дете. "Сега разполагам с много повече свободно време и искам да го прекарам със сина си Ейс, докато той порасне - споделя Бърни пред "Сън". - Но може би той трябва да има малко братче или сестра."
Ако плановете на бившия собственик на Формула 1 се осъществят, той може да стане отново татко най-рано на 90-годишна възраст. Екълстоун е роден на 28 октомври 1930 г. Състоянието му се оценява на 3,2 млрд. долара, което вероятно доста помага за младежкия му дух. Любопитното е, че Ейс е първото момче на Бърни. Преди това той има три момичета - Дебора (65), Тамара (35) и Петра (31).
Фабиана Флоси, жената, която сега е до ексцентричния милиардер, е на седмото небе от щастие. Това за нея е първо дете. Фабиана се похвали, че всичко е минало много лесно – раждането е приключило за 25 минути. Двойката обяви, че очаква наследник, в началото на април 2020 г.
Тогава пред швейцарския вестник "Блик" Бърни споделя: "Да, очакваме го през лятото. Дано по-скоро се научи да играе табла!". В дните след раждането на Ейс таткото споделя и по-сериозни размисли.
"В младите си години бях много по-зает да правя бизнес, отколкото да тичам след децата си - признава Екълстоун. - Сега ще бъде различно. Казах на Фабиана, че би било чудесно, ако успеем да докараме бройката на децата ми до общо шест. Чувствам се в отлична форма и нямам нужда от никакви специални стимуланти в леглото. Не използвам виагра, пия само витамин Д. Фабиана настоява за това."
В момента Екълстоун е на вилата си в Швейцария, където се чувства спокоен на фона на световната психоза с пандемията от коронавирус.




Бърни и Фабиана са щастливи заедно
Бърни и Фабиана са щастливи заедно
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене