Потушават бой в „Тотнъм”

Юго Лорис и Сон все пак се помириха след края на мача

Двама съотборници на „Тотнъм” едва не се сбиха жестоко в мач от Висшата лига. Става дума за вратаря Юго Лорис и Хюн-Мин Сон. Шокиращата случка се разигра в края на първото полувреме при победата над „Евертън” с 1:0.
Капитанът на лондончани налетя на бой на корейския нападател от своя тим. Причината се оказа, че французинът не бил доволен от неговото поведение на терена при атака на противника. Бързата намеса на останалите съотборници потуши скандала и за щастие не се стигна до по-грозен инцидент.
Самият Лорис проговори за тази ситуация, но обяви, че между двамата играчи вече всичко е точно.
„Не беше добре да позволим на съперника да създаде опасност секунди преди паузата”, коментира френският страж. „Подразних се, но това е част от футбола, случва се понякога. Помежду си играчите изпитваме голямо уважение един към друг. Няма никакъв проблем вече. Видяхте, че в края на мача бяхме повече от щастливи заедно”, увери Лорис.
Иначе отборът, воден от треньора Жозе Моуриньо, спечели трудно след автогол на Майкъл Кийн в 24-ата минута и се изкачи до 8-о място в класирането.


 Жозе: Беше красив момент

Мениджърът на „Тотнъм” Жозе Моуриньо описа инцидента в неговия отбор по много странен начин. Той дори е останал доволен от прехвърчането на искри.
„Беше красиво. Това е следствие на нашите срещи. Ако искате да обвините някого, обвинете мен. Аз критикувах момчетата за това, че те не са достатъчно критични към себе си. Поисках от тях да изискват повече от съотборниците си, поисках да поставят колегите си под напрежение”, започна португалецът.
„В тази ситуация капитанът прецени, че едно невероятно момче, което всички обичат - Сони, не е дал достатъчно усилия за тима. Имаше разменени няколко лоши думи, но това е нещо много важно за израстването на отбора. На почивката им казах, че след като съм видял тази ситуация, нямам съмнение, че те ще се борят един за друг до края. Мога да ви уверя, че в отборите, с които печелех трофеи, винаги е имало големи скандали”, коментира Моуриньо след двубоя.

Жозе Моуриньо
Жозе Моуриньо
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене