Родителите на Били Айлиш щели да я лекуват от манията й по Джъстин Бийбър

Били Айлиш СНИМКА: Ройтерс

Родителите на американската певица Били Айлиш обмисляли да я лекуват от манията й по канадския изпълнител Джъстин Бийбър, защото тийнейджърката редовно избухвала в плач, когато чуела песните му, съобщи Контактмюзик.

Певицата, която е на 18 години, неведнъж е говорела за любовта си към изпълнителя на "Baby", предава БТА. 

Майка й Маги Беърд каза в радиошоуто на Били Айлиш по Епъл Мюзик, че с баща й обмисляли да я запишат на терапия заради силната болка, която очевидно изпитвала, докато слушала музиката на Бийбър. Айлиш бе шокирана от разкритието на майка си и възкликна: "Наистина ли? О, това е смущаващо".

Маги Беъърд разказа как Били плакала в колата, докато пътували заедно към танцова репетиция и слушали парчето "'As Long As You Love Me" от 2012 г. "Беше или "Марина енд дъ даймъндс", или това и все плач. На която е да е песен на Джъстин Бийбър, но сега си спомних за това пътуване и тази песен, и за видеото към нея, как Били ми разказваше и бе толкова възбудена, и плачеше, и плачеше", каза майката на певицата. Самата Били Айлиш призна: "Гледах видеото на тази песен и просто хлипах".

Песента очевидно все още въздейства на звездата, защото я пусна за слушателите си, но скоро я спря, след като се разчувства. "О, Боже, тя плаче. Трябва да снимам това", възкликна майка й.

Били Айлиш и канадският певец Джъстин Бийбър вече са се срещали и дори работиха заедно върху ремикс на песента на Айлиш "Bad Guy". В интервю тази година Бийбър каза, че иска да защити Айлиш от рисковете на славата на толкова крехка възраст. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене