Сърцето ми е тук - в красивата природа на Синеморец

Синеморец, уловен от Лили Георгиева

“Сърцето ми е тук” - патриотичният проект, в който читатели ни показват своите любими кътчета у нас, продължава. Стотици читатели вече се включиха с него със свои кадри.

Сред тях е и Лили Георгиева, която ни прати снимки от любима морска дестинация. “Синеморец грабна сърцето ми от раз. От години не бяхме ходили на Българското Черноморие, но тук със сигурност ще повторим, и то възможно най-скоро. Заради красивата си природа и плажа до река Велека Синеморец е рай както за хора, така и за кучета”, пише ни Лили.

Водопади, езера, скални манастири, морски и планински курорти - наистина има изумителни места в България. Много от тях бяха уловени от снимките на читателите ни, изпратени за “Сърцето ми е тук”. С участието си в него и вие може да ни представите любимите си места у нас, показвайки своето родолюбие и разказвайки колко щастливи сте били там. Това са кътчета, които пазят красиви спомени, места, на които сме се почувствали наистина щастливи и се връщаме. А може и да са кадри от летните ви почивки с приятелите или семейството ви от морския бряг или от прохладната планина. Нека заедно покажем колко изумително красива е родината ни.

Пращайте ни снимки, видеа, лични истории за тези ваши любими точки на следните имейли [email protected] и [email protected].

Най-впечатляващите ще публикуваме и на страниците на вестника, и на сайта ни, и във фейсбук страницата на “24 часа”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене