Сърцето ми е тук - в спокойствието край Банкя

Снимката на Невена Бориславова е направена край Банкя.

“Сърцето ми е тук” - патриотичният проект, в който читатели ни показват своите любими кътчета у нас, продължава. Стотици вече се включиха с него със свои кадри.

Сред тях е и Невена Бориславова, която ни изпрати снимка от Банкя.

Спокойствие край Банкя. Старият язовир, в който навремето някои играеха и водна топка, пресъхна, но после бе превърнат в рибарник. Внимание, има куче”, пише ни Невена Бориславова към снимката от любимото си място.

Водопади, езера, скални манастири, морски и планински курорти - наистина има изумителни места в България. Много от тях бяха уловени от снимките на читателите ни, изпратени за “Сърцето ми е тук”.

С участието си в него и вие може да ни представите любимите си места у нас, показвайки своето родолюбие и разказвайки колко щастливи сте били там. Това са кътчета, които пазят красиви спомени, места, на които сме се почувствали наистина щастливи и се връщаме. А може и да са кадри от летните ви почивки с приятелите или семейството ви от морския бряг или от прохладната планина. Нека заедно покажем колко изумително красива е родината ни.

Пращайте ни снимки, видеа, лични истории за тези ваши любими точки на следните имейли [email protected] и [email protected].

Най-впечатляващите ще публикуваме и на страниците на вестника, и на сайта ни, и във фейсбук страницата на “24 часа”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене