Хаос в "Левски"

Футболистите на "Левски" са абсолютно безсилни в момента

Пълен хаос. Така може да се опише случващото се в "Левски" в момента. "Сините" загубиха с 1:2 от "Локомотив" (Пд) в последния кръг на Първа лига и се простиха с участие в евротурнирите.
След двубоя играчите, които все още очакват да вземат заплатите си от февруари насам, тънеха в пълно недоумение какво ще става оттук нататък. Следващият шампионат започва на 7 август. Програма за подготовка няма. Не е ясно кога ще подновят тренировки на "Герена", както и с кои футболисти. Предстоят разговори на ръководството за намаляване на заплати и раздяла с някои играчи.
Както "България Днес" вече съобщи, селекция на този етап не е задвижена. Никой не води преговори за нови играчи.
Не е ясно и кой ще води "Левски", ако въобще оцелее и започне новия сезон в Първа лига - временният треньор Георги Тодоров или друг специалист.
"Ако има нужда, ще продължа да помагам. Трудно някой ще се съгласи да дойде в тази обстановка. Няма какво да се заблуждаваме. Дано започне да се гради нещо, което да е по-здраво Тепърва ще има разговори. Виждате, че другите отбори правят селекция, а при нас не се чува нищо, защото първо трябва да оцелее клубът. Сираков има много по-важни разговори. Има футболисти, които биха дошли в "Левски", но точно в тази ситуация не знам. Още не знаем дали клубът ще съществува", откровен бе Тодоров след загубата от "Локомотив".
За двубоя с "черно-белите" той разполагаше от група, съставена само от 14 човека. Голмайсторът на отбора този сезон Найджъл Робърта се скри от важната среща. Часове преди мача той заявил, че не се чувства добре. Боляло го гърло.
Собственикът Наско Сираков също не бе забелязан на двубоя. От шефовете бе само изпълнителният директор Павел Колев. Той изгледа мача с помощник-треньора на "Вердер" (Бремен) Илия Груев. Това доведе до подмятания дали няма младият специалист да бъде поканен на "Герена". Нещо, което изглежда трудно постижимо в този момент.
В "Левски" се надяват повече яснота около случващото се с отбора да има в петък. Тогава е общото събрание на клуба, когато и юридически властта ще премине в ръцете на Сираков. Ще бъдат избрани надзорен и управителен съвет. Акционерите очакват отговори и за това как ще се финансира клубът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене