Анджелина Джоли за дъщеря си Захара: Изключителна африканска жена

Джоли с децата си Вивиан, Шайло, Нокс и Захара.

Анджелина Джоли силно оценява 15-годишната си дъщеря Захара и казва, че е научила много от нея, сподели актрисата по време на интервю с угандийската активистка Ванеса Накате за предаването "Time 100 Talks", предаде БГНЕС.

15-годишната Захара е родом от Етиопия. Тя беше осиновена от Джоли и бившия й съпруг Брад Пит през 2005 г..

„Научих толкова много от нея. Тя е част от моето семейство, но е изключителна африканска жена и връзките й със страната й, с нейния континент, нейните хора, е нещо, на което мога само да се възхищавам “, каза Джоли.

Ванеса Накате също похвали тийнейджърката. "Захара определено е невероятна африканска жена", написа тя в Twitter.

През юни звездата разказа едно от приключенията си, свързано с осиновяването, в интервю за списание "Vogue India".

„През 2001 г. участвах в училищна програма в Камбоджа, където играех с малко дете и си казах:„ Синът ми е тук “. Няколко месеца по-късно срещнах Мадокс, който беше бебе в сиропиталище. Не мога да го обясня и не вярвам в суеверия. Но това беше истинско и ясно “, каза тя.

Мадокс вече е на 18 и се гордее с майка си, както и с братята и сестрите си Пакс, Захара, Шило и близнаците Нокс и Вивиен.

Актрисата и режисьор сподели и своята история като майка на деца с толкова различни култури. „Думите„ осиновяване “и „сиропиталище“ тук са положителни. С моите осиновени деца не мога да говоря за бременност, но говоря с много подробности и любов за пътуването си, за да ги намеря, и усещането да ги погледна в очите за първи път “ , разкри тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене