Емили Дешанел снима “Кости” по време и на двете си бременности

Кости и Сийли Буут са префектен тандем.

Криминалният сериал “Кости” е от онези класики, които никога не е късно да се гледат. Той е направен на основата на живота и романите на съдебния антрополог Кати Рикс, която е и продуцент на сериала, и се превръща в истински хит със своите 12 сезона.

Главната героиня в тв поредицата е Темперънс Бренън - Кости. Тя е със същото име, каквото е и на героинята от трилърите на известната писателка. Екипът на сериала е направил заигравка и с това - в него доктор Бренън пише успешни романи, базирани на измислен съдебен антрополог на име Кати Рикс.

Сюжетът във филма показва живота и работата на разследващ екип в измисления криминален отдел в института “Джефърсън” във Вашингтон, Колумбия. Доктор Темперънс Бренън е най-добрият съдебен антрополог в САЩ. Уменията ѝ са едни от най-важните в екипа, затова и тя го оглавява. Нейн партньор е Сийли Буут - специален агент във ФБР. Чрез изследване на човешки останки на възможни жертви на убийства Кости и колегите ѝ помагат за решаването на федерални съдебни дела.

В ролята на Кости е 43-годишната Емили Дешанел, която отдавна е в света на киното. Баща ѝ е операторът Калеб Дешанел, който е работил с най-добрите холивудски режисьори и шест пъти е бил номиниран за наградите “Оскар”. Майка ѝ е актрисата Мери Джо Уайър, която избира грижата за семейството пред филмовата кариера. Сред най-популярните ѝ роли е тази на Айлийн Хейуард от “Туин Пийкс”.

Емили прави дебюта си в киното в романтичната комедия “Два милиона бакшиш” с Никълъс Кейдж и Бриджит Фонда. След това се снима в още няколко филма, докато не идва и звездният ѝ миг с ролята на Кости в едноименния сериал. Участието ѝ в него я спасява от депресията, в която била изпаднала след болезнена раздяла с любимия.

Днес е щастливо омъжена и заедно със съпруга си - актьора, сценарист и продуцент Дейвид Хорнсби, се радват на двамата си синове. И двете си бременности актрисата изкарва на снимачната площадка на “Кости” и влизат в сценария на сериала.

Емили е веган от години. Това става повод и за една от сериозните критики към нея - че дори и през бременностите си продължава да спазва този хранителен режим. Обвиняват я, че повече я е грижа за себе си, отколкото за живота на детето ѝ. Всъщност тя ползва услугите на нутриционист, за да е сигурна, че се храни пълноценно.

Актрисата поддържа приятелски отношения с Дейвид Бореанас - актьора, с когото си партнира в “Кости”. Дори след 12-ия сезон, с който приключва и сериалът, двамата си остават близки.

Третият сезон на “Кости” е по “Фокс”. От вторник, 14 юли, той се излъчва всеки делничен ден с по два епизода от 20 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене