Зидан размаха пръст

Зидан призова играчите да не губят фокус

Зинедин Зидан размаха предупредително пръст към своите футболисти след победата на “Реал” (М) като гост на “Гранада” с 2:1. Успехът доближи кралския клуб само на победа от титлата. Грандът от Мадрид има 4 точки аванс пред “Барселона”.
“Остават ни още два мача и нищо не е спечелено. Това е реалността. Щастливи сме, но имаме още четири точки за вземане”, призна специалистът.
“Реал” поведе с 2:0 до 16-ата минута след попадения на Ферлан Менди и Карим Бензема. Домакините намалиха в 50-ата мин. чрез Дарвин Мачис и продължиха да тормозят защитата на “Реал”.
“Всички играха много добре. Направихме прекрасно първо полувреме, но през второто нещата се влошиха - коментира Зидан. - Съперникът подобри играта си.”
Капитанът Серхио Рамос също беше критичен към своите съотборници.
“Без да осъзнаваме, направихме грешка. Клюмнахме след двата гола - добави бранителят. - Не бяхме достатъчно добри. Не трябва да допускаме такива леки голове.”
Зидан потвърди, че Еден Азар все още не е напълно възстановен. Белгиецът остана резерва, но вероятно ще се включи в следващия мач на тима. Мадридчани приемат "Виляреал" в четвъртък.
Ръководството на “Реал” вече мисли за следващия сезон. Според вестник “Марка” офанзивата за френската звезда Килиан Мбапе продължава. От неговия клуб “Пари Сен Жермен” не искат да го пускат, а испанците нямат финансовите възможности да платят огромна сума. За сметка на това цената на Мбапе се очаква да падне през следващото лято. Тогава националът на “петлите” ще има само година до края на своя договор с ПСЖ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене