Елена хвали Коради: Дори мъжете го харесват

Елена е сред най-известните модели в Италия

Eдно от най-известните лица на италианския моден подиум и малкия екран Елена Сантарели засипа с похвали мъжа си Бернардо Коради, който е известен на Ботуша като бивше острие на "Удинезе". Двамата са семейство от шест години, но са заедно още от 2005-а.
"Влюбена съм в семейството си, децата си, партньора си - заяви тя. - Ами ако семейството ни отново се увеличи? Засега животът не ни води в тази посока, но ние все още ставаме. Бернардо - бих се омъжила за него хиляди пъти. Само колко е красив! Колкото по-възрастен става, толкова по-добър е той. И мъжете го харесват също. На морето толкова често се случва да получава искрени комплименти от преминаващите мъже. И аз се усмихвам гордо." 

Изявява се и като тв водеща
Изявява се и като тв водеща

Връзката им, която започна през 2005-а, е една от най-стабилните в италианския футбол. Интересно е, че Елена свалила бившия футболист. Преди време тя разкри, че намерила път към сърцето на Бернардо с помощта на съобщение на мобилния телефон.
С Коради са заедно вече 15 години
С Коради са заедно вече 15 години

"На 19 ноември 2005 година му изпратих есемес с текст: "Здравей, аз съм Елена Сантарели, как си?". Оттогава двамата сме неразделни. Мисля, че той не може да оплаче от мен във всяко едно отношение", споделя русокосата изкусителка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене