Истина или лъжа: Какво стана с бебето на Мариана Векилска от Калин Врачански

Бившата тв водеща сега работи в Националния военноисторически музей

Една претоплена новина за уж романтичната връзка на Мариана Векилска и Калин Врачански обикаля жълтите сайтове тези дни. Те гръмко оповестяват как тв водещата за първи път проговаря за отношенията си с актьора.

Жълтите издания очевидно отговарят на пост на Векилска, който самата тя публикува преди месец във фейсбука си.

Нищо не може да помрачи усмивката ми!??... но от около година леко се тревожа - нали бях бременна от Калин Врачански?! Какво стана с бебето? Изгуби се по трасето София - Брюксел - София. Или вие, малки човечета, които с лекота разпространявате нелепи слухове, не се интересувате от такива “дребни” подробности?! Това написа Векилска още на 5 юни и така напомни лъжата в жълти писания, че уж чака бебе от актьора, публикувана преди 2 години.

“Сетих се за тази измислица, след като някой ми разказа как прочел в тези издания, че съм съкрушена, тъй като Врачански вече си намерил гадже. Не мога да разбера как пишат такива нелепици и с лекота обвързват някакви хора, без да мислят какво причиняват и на близките им. Трупат страшна карма и един ден сигурно ще си платят за това”, каза Векилска пред “24 часа”.

“Дори не знам откъде излезе тази история”, каза навремето и Врачански, цитиран в знаменитата рубрика на “Истина или лъжа”.

КАЛИН ВРАЧАНСКИ
КАЛИН ВРАЧАНСКИ

Единствената истина е, че двамата се познават от години и са в обща приятелска компания, която летува на един и същ къмпинг всяка година.

Мариана Векилска окончателно се завърна в България, след като преди година и половина напусна Би Ти Ви, за да започне нова работа в Брюксел в европейското ръководство “Въздушно движение”. По нейните думи там си е дала сметка, че не бива да се отделя от сина си, който е на 15 години.

Бившата тв водеща от две седмици е главен експерт в Националния военноисторически музей. Същевременно се занимава и с обучения по публично общуване и бизнес етикет. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене