Ивайло Захариев отново влюбен

Ивайло Захариев и приятелката му Станислава
СНИМКА: КАЛИНА СЕРАФИМОВА

Актьорът има връзка от няколко месеца с компютърна специалистка

Актьорът Ивайло Захариев има нова жена до себе си. Миналата есен той се разведе с Миряна Захариева след 7-годишен брак. Те имат две момчета - Филип, на 7 г., и Дамян, на 6 г.

Новата любов на актьора се казва Станислава Славчева. Двамата са заедно от няколко месеца, а вчера за първи път той пусна в социалните мрежи тяхна обща снимка, на която позират в поле с лавандула. “И докато си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка...”, написа към кадъра Захариев и така публично обяви, че отново е влюбен. “Решихме да го обявим, след като вече сме сигурни в намеренията си и децата ни приемат нашата връзка. И двамата сме родители и гледаме отговорно на това”, каза Ивайло Захариев. Станислава има четиригодишно момиченце от предишната си връзка.

Двамата се запознали преди две години покрай благотворителен календар, който Станислава прави заедно със своя приятелка. Дълго време отношенията им били само приятелски. След като Ивайло се развежда, започва да се замисля как ще продължи животът му нататък. Категоричен е, че новата му любов няма нищо общо с краха на брака му, както се твърди в някои жълти медии. Любовта пламнала, след като вече бил разведен. Засега не живеят заедно, но вероятно по-нататък ще обсъдят и тази възможност. Станислава е с много различна професия от тази на Ивайло, тя е компютърен специалист в много голяма чужда компания. Но пък е с артистична душа и имат доста общи интереси.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене