Владо Карамазов се върна там, където снима “Дяволското гърло”, три години по-късно

Карамазов е на почивка в района на Родопите.
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ НА АКТЬОРА ВЪВ ФЕЙСБУК

Три години след снимките на криминалния сериал “Дяволското гърло”, в който Владо Карамазов изпълняваше главната роля, актьорът се върна в Родопите на същото място, където протичаше голяма част от работния процес.

Той е в района около Смолян и дори прави преходи. “От Снежанка към хотела и от хотела към Снежанка. На чист въздух. По-хубаво от това няма. Да не забравяме и прохладата”, разказа Карамазов във фейсбук.

Той много иска да заведе там племенника си Калоян. Момчето е син на брата на актьора Иван Александров, който живее със семейството си в Лондон. Но често се прибират у нас с детето. “Взели сме му книжка за печати от 100-те туристически обекта и ще преоткрием България”, разказа Карамазов в социалната мрежа.

В “Дяволското гърло” той беше в ролята на полицай Филип Чанов, който разследва мистериозни убийства в Родопите. Заради сериала целият снимачен екип се изнесе да работи повече от месец в Смолян и околностите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене