"Левски" си върна вратаря Ники Кръстев

Николай Кръстев се надява на повече шансове за изява

"Левски" засили конкуренцията на вратарския пост, след като си върна Николай Кръстев. Юношата на "сините" пристига след прекаран период във "Витоша" (Бистрица). Той има общо 20 мача за тима от "Герена" в кариерата си дотук.

"Чувствам се страхотно отново у дома и нямам търпение да започна тренировки с отбора. Сега нещата на "Герена" са по-различни от последния ми престой. Изгражда се тим, в който юношите на клуба ще получат голям шанс за изява. Заедно с това около тях ще има и опитни български играчи, които да им помагат. Това е пътят и се надявам да зарадваме хората с добри резултати. Надявам се през този сезон да видим един "Левски", който излиза със сърце и душа на терена и се бори зa победа във всеки двубой", коментира Кръстев. Той става поредното ново попълнение, след като в четвъртък тимът подписа договор за две години със защитника Тома Даске.
Капитанът на "Левски" Иван Горанов ще продължи кариерата си в белгийския "Спортинг" (Шарлероа). Левият бек преминава медицински прегледи, след което ще подпише за две или три години. Тимът от град Шарлероа завърши на трето място в класирането на белгийския шампионат и ще участва в турнира Лига Европа.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене