Бившата на Балотели заби хотелиер

Рафаела е притиснала Джулио

Бившата на скандалния футболист Марио Балотели заби хотелиер. Италианската красавица Рафаела Фико показа за първи път новото си гадже по време на ваканцията им в Миконос. Щастливецът е 32-годишният предприемач от Тоскана Джулио Фратини.

Фико отново е влюбена
Фико отново е влюбена
Той притежава няколко хотела и е заедно с Рафаела от няколко седмици. Двамата изглеждат влюбени като ученици и безцеремонно се натискат на брега на гръцкия курорт, където са уловени от папараци. Рафаела се надупва със силно изрязан бански, който не скрива почти нищо от прелестите и ляга върху Джулио, който също изглежда силно възбуден.
Италианката демонстрира пищни форми
Италианката демонстрира пищни форми
Любовната им игра продължава и във водата, където сексбомбата яхва тосканския мачо. Самата Фико показа за първи път обща снимка с Фратини именно от ваканцията в Миконос. През последните няколко седмици италиански медии разкриха, че тя има нова връзка, но кой е мъжът до красавицата, стана ясно едва сега.
Рафаела е певица, актриса, модел и стана известна през 2012 г. с участието си в италианския "Биг Брадър". През същата година тя роди дете на Балотели, с когото имаха кратка връзка. По това време Марио бе на върха на славата си и сменяше жените редовно. Италианският национал дълго време не признаваше бащинството на малката Пиа, което доведе до скандали с Рафаела. През 2014 г. той все пак се
Марио Балотели
Марио Балотели
съгласи, че е татко на момиченцето, след като направи ДНК тест. Година по-късно той подобри отношенията си с майката на детето му, която по-късно имаше връзка и с футболния агент Алесандро Моги.
По това време Балотели и Рафаела уточняваха в съда кога футболистът ще може да вижда дъщеричката си. В момента двамата поддържат приятелски отношения, а малката Пиа често гостува на татко си. Наскоро той показа малката Пиа на терена преди мач на последния му клуб "Бреша".









ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене