Ивана с гадже на морето

Пайнерката е лудо влюбена

Певицата си хвана млад момък

Ивана най-накрая откри точния човек. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" е на почивка с младо гадже, научи "България Днес".
Звездата е забелязана да плажува в Равда с мистериозен момък. По думи на очевидци мъжът до Ивана е значително по-млад от нея. Двамата демонстрират огромна близост помежду си. Лежат на един шезлонг и не спират да си правят селфита, разказват курортисти.

Пищната гръд на певицата е блян за много мъже
Пищната гръд на певицата е блян за много мъже

Ивана и новият й мъж отсядат в луксозен комплекс в морския град. Двамата тънат в истински лукс, издаде самата изпълнителка.
Хотелът разполага със СПА, няколко басейна и, разбира се, е ол инклузив, за да може комфортът на звездата и новото й завоевание да е пълен.
Хитовата певица, изпяла тоталния хит "Сто патрона", от дълго време удря на камък в търсеното на правилния мъж, с когото да е завинаги. По-всичко личи, че звездите се нареждат в правилната посока и Ивана е по-влюбена и щастлива от всякога.

Ивана има още какво да покаже
Ивана има още какво да покаже

"Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек", гласи загадъчно едно от последните послания на певицата в социалната мрежа.
Въпреки че годинките си вървят, Ивана не спира да е блян за много мъже. Певицата, която вече е повече от 20 години на сцената, слага в малкия си джоб редица бръмчалки. Една от любимките на Пайнера не спира да пръска сексапил от плажа. Ивана гордо пъчи пищния си бюст, а зад камерата е новото й гадже.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене