Русев и Лана правят СЕКС в Черно море

Лана е в отлична форма

Интернет цензурира кечистката и българина заради еротика 

Кечистът Русев и половинката му Лана правят секс в Черно море! За пикантерията се похвали самата Лана и показа кадър от еротичната им почивка у нас.
Това обаче не се хареса на интернет гигантите и Лана бе цензурирана веднага. Снимката на Русев и Лана не е нищо особено сама по себе си, както може да се убедите - двамата позират на плажа сред вълните. Здравенякът е вдигнал и държи жена си в обятията си, а двамата изглеждат по-щастливи от всякога.

Кадърът на Лана и Русев, който бе цензуриран
Кадърът на Лана и Русев, който бе цензуриран

Проблемни се оказват думите, с които Лана описва снимката: "Току-що правихме секс в Черно море с Миро! И в танка на Кечмания!"
Въпреки че събира за отрицателно време десетки хиляди лайкове и коментари, съобщението е докладвано от будни пуритани и на бърза ръка е цензурирано от социалната мрежа. "Този пост противоречи на правилата ни относно сексуалното съдържание", гласи официалният отговор на интернет гиганта. Е, тези цензори дали са чували за Моника Валериева и Сузанита?!
Случката изкара от равновесие Лана, която директно обвини социалната мрежа, че таи предразсъдъци към Черно море, към българския й съпруг и дори към България. И добавя: "Не разбирам защо 95% от останалите хора могат да пускат разголените си сексуални снимки тук, но аз не мога да покажа как целувам българския си съпруг в България? А всички американци в Америка могат да го правят същото! Това е дискриминация към истинската любов! Снимката ни дори не е разголена!"

Кечистът с истинско име Миро за първи път с брат си на Черно море от 30 години насам
Кечистът с истинско име Миро за първи път с брат си на Черно море от 30 години насам

Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев, си изкара чудно на родното Черноморие. Освен че се отдава на страстни ласки с красивата си съпруга сред вълните, той отбеляза и важна годишнина.
"За последно с брат ми сме били заедно на Черно море преди 30 години. Благодаря ти за ваканцията!", емоционално пише Русев и показва снимка с брат си от Лозенец.

Двойката обича да се забавлява здраво
Двойката обича да се забавлява здраво

Русев изобщо не се притеснява от факта, че WWE федерацията го съкрати покрай свиването на бюджета заради коронапандемията. Звездата продължава уверено напред и може да стане част от втората най-известна кеч компания в света, IMPCACT Wrestling. Русев може и да продължи в друго поприще - това на интернет звезда, водещ подкастове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене