Смелият оптимист Марияна Николова с точни изстрели

МАРИЯНА НИКОЛОВА

Тя е една от “смелите жени” от първия у нас дамски клуб на ловците. С това най-ценно качество “Бендида” представя своите членки в сайта си, без да подозира, че куражът да приеме поста министър на туризма във време на непозната и страшна пандемия изисква много повече от смелост.

Към това качество Марияна Николова добавя и диалогичността, която демонстрира от есента на 2018 г., когато стана вицепремиер по икономическата и демографската политика. Тази диалогичност я отличава и в тристранната комисия, където за доходи спорят еднакво емоционално и синдикати, и работодатели.

Като министър на туризма за по-малко от два месеца всеки ден тя се среща с всеки с визия как браншът до оцелее - хотелиери, дипломати, кметове...

Марияна Николова не е политик и държи това да се знае. Опитът ѝ на експерт в министерството на държавната администрация, в земеделското министерство, във фонд “Земеделие”, в НЕК ѝ помага да бъде ефективна тук и сега, а не да обещава ефективност. И за всичко вероятно помага умението ѝ на ловец с точни изстрели.

От “24 часа” - здраве!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене