Keith Urban & P!nk представят съвместното си парче "One too many"

Песента е част от новия албум на Keith Urban "The speed of now Part 1"

Четирикратният новител на ГРАМИ, Keith Urban, и световната музикална икона P!NK представят първия си дует - ‘One Too Many’, който е включен в предстоящия нов албум на Urban - THE SPEED OF NOW Part 1, който излиза на 18ти септември. Премиерата на видеото към песента ще се състои ексклузивно във Facebook на 17ти септември (четвъртък).

“One Too Many” е едно от най-дълго чаканите музикални събития на годината. То обединява двама от най-успешните и уважавани световни артисти с несравним талант и нестихваща любов към музиката.

“Винаги съм обожавал гласа на P!NK”, споделя Urban. “Артистичността и многопластовото й умение да твори, в комбинация с подарения й от Бог талант, я прави един от най-великите гласове на нашето време.”

С приятен соул-поп привкус песента “One Too Many” още първоначално е създадена за дует и Urban не си е представял някой друг, който да я изпълни заедно с него. Но от изолацията заради COVID произхождат някои предизвикателства. Urban и P!NK не само са принудени да записват партиите си поотделно, но се намират и в противоположни части на света – P!NK е в Лос Анджелис, а Urban – в Сидни, докато снимат музикалното видео към One Too Many.

‘One Too Many’ е песен от предстоящия 10ти студиен албум на Keith Urban - THE SPEED OF NOW Part 1, който ще излезе на 18ти септември. В албума участват още хип-хоп/кънтри звездата Breland, легендарният китарист Nile Rodgers и кънтри музикантът Eric Church.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене