Арестуваха турски певец заради побой

Халил Сезаи Параджъкоглу

Турският певец и актьор Халил Сезаи Параджъкоглу беше поставен под арест заради нападение над 67-годишен мъж, негов съсед, съобщават турските медии.

Халил Сезаи е бил изпратен зад решетките по решение на съда след разпит в прокуратурата, която го обвинява в умишлено причиняване на телесна повреда и заплашване с оръжие, информира Хабертюрк.

До ареста на 41-годишния певец се стигна след разразил се скандал заради запис от охранителна камера, на който се вижда как Халил Сезаи и негови приятели удрят възрастния мъж в двора на собствената му къща в квартал Тузла, Истанбул. Повод за свадата станало оплакване на съседа от шума, който певецът и приятелите му вдигали.

На фона на скандала организаторите на концерт на певеца в окръг Коджаели го отмениха, а две истанбулски радиостанции свалиха песните му от своите плейлисти, предава БТА. 

Параджъкоглу призна, че е постъпил като "животно", удряйки своя съсед, и се извини за случая. По думите му обаче действията му били продиктувани от отдавнашен спор около заснемането на видеоклип в къщата на певеца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене