Ивана бута фен, не спазвал дистанция

Купонджия налита да прегръща певицата на участие

Симона Борисова

Остра реакция и избутване настрана на свой поклонник направи фолкзвездата Ивана по време на участие, видя "България Днес".
Хитовата изпълнителка изблъска от сцената свой почитател, който налетя да я прегръща с невръстното си дете по време на участие.

Видео с острата реакция на отслабналата драстично певица бе пуснато в социалните мрежи, а потребители коментираха, че Ивана малко прекалява с психозата от коронавируса.

Певицата моли бащата да се отстрани от нея
Певицата моли бащата да се отстрани от нея

На видеото се вижда как млад татко, гушнал невръстното си момченце, се опитва да се качи на сцената при певицата, за да я прегърне и да даде на сина си да пипне легендата на фолка. Ивана обаче се свива, след което с ръка, стиснала микрофона, безапелационно избутва настрани младия мъж.


"Моля ви се, малко по-далече от мене, господине! Моля ви се, минете насам, ей така", избутва напористия мачо певицата. Заради лавината от заразени с коронавирус нейни колеги като Галена, Десислава и Тони Стораро Ивана сериозно се притеснила от опасността и тя да пипне болестта. Певицата пее на частно парти в заведение за хранене и маска не й трябва според изискванията.


Ивана държи да се спазва дистанция и не допуска на сцената да я наобикалят отблизо почитатели, става ясно от видеото. Затова и си позволява учтиво, но категорично да избута с ръка опитващия се да я докосне фен. Певицата още в началото на пандемията обяви, че вирусът я притеснява и е спазвала чинно всички мерки на щаба.

Минете встрани, моля ви, приканва го звездата
Минете встрани, моля ви, приканва го звездата

"И аз в началото, като почти всички хора, преминах през емоции на яд, гняв, несъгласие, "стига с тия глупости", а, то вирусът до България няма да стигне - да, ама не! Има проблем и това е факт! За себе си реших - приемам нещата такива, каквито са - с разум, дисциплина и отговорност", категорична е изпълнителката. Певицата продължава да държи на дистанцията и за разлика отпреди, вече не позволява на всичките си фенове да я прегръщат.

Снимки: Тик ток

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене