Най-добрите български таланти се бият в Античния театър

Йосиф Панов

Най-добрите български професионални боксови таланти ще покажат своите умения на силната галавечер в Пловдив на 3 октомври. Шоуто, организирано от компанията на Ивайло Гоцев „Епик Спортс Ентъртейнмънт“, ще се състои на открито в Античния театър.

Йосиф Панов – Пепелянката (17 победи, 11 с нокаут и 3 загуби) ще излезе срещу французина Муса Гари (10 успеха, 2 загуби и 2 равни). Срещата от суперполусредна категория ще бъде в осем рунда.
Още един от водещите състезатели на "Алексеев промоушънс"

Борислав Велев
Борислав Велев

Борислав Велев – Рой също ще има съперник от Франция. Той ще се бие със Самир Сла (9 победи, 3 загуби и 1 равен). Двубоят е в шест рунда от полусредна категория.
Перспективният боец в тежка категория Пенчо Цветков (3 успеха, 2 с нокаут) излиза в сблъсък срещу друг боец без поражение Мирослав Николов (2 успеха, 1 с нокаут). Тяхната среща е в четири рунда.
Джоана Нуамеруе (2 победи, 1 с нокаут ) ще търси реванш от Тереза Дворакова (3 победи и 4 загуби). Българката има поражение от своята чешка противничка в мач по правилата на кикбокса.
В основния мач на шоуто британската звезда Мартин Мъри (39 победи, 17 с нокаут, 5 загуби и 1 равен) ще се бие с коравия албанец Ориал Колаж (21 победи, 13 с нокаут и 5 загуби). Това ще бъде и основният мач на шоуто. Срещата е насрочена за осем рунда.
Бившият съперник на Кубрат Пулев – Богдан Дину (Рум), който има 19 победи и 2 загуби, се изправя срещу немеца Франк Блумле (16 победи, 11 с нокаут, 8 загуби и 2 равни).
По време на галавечерта ще има и богата музикална програма. Според организаторите ще бъдат допускани зрители, но заради мерките за безопасност няма да бъде използван целият капацитет на Античния театър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене