"Тайм": Рапърката Меган дъ Стелиън е сред най-влиятелните личности в света

Меган дъ Стелиън СНИМКИ: Инстаграм/theestallion

Рапърката Меган дъ Стелиън беше включена като новаторка в списъка на сп. "Тайм" на най-влиятелните личности в света, съобщи Контактмюзик.

Редом с нея са Селена Гомес, Дженифър Хъдсън, Габриел Юниън.

"Не искам да стигматизирам думата силен, когато се използва за чернокожи жени, защото мисля, че ни дехуманизира, но тя притежава сила - сила чрез уязвимост - написа Тараджи П. хенсън за Меган дъ Стелиън в списанието. - Загубила е повечето си роднини - майка си, баща си, баба си. Въпреки това е олицетворение на издръжливост, на това сама да се изправи", предава БТА.

"Тонизиращо е да си свидетел как хитът й "Hot Girl Summer" стана платинен и няколко нейни песни заеха първо място в класациите, като "Savage" и "WAP" - добави Хенсън.

Сред включените в списъка певци и актьори са Уикенд, Али Уонг, Майкъл Б. Джордан, Джоджо Сива, Фийби Уолър Бридж, Били Портър, Тайлър Пери. В него са и президентът Доналд Тръмп и съперникът му в изборите Джо Байдън.

"Тазгодишният списък изглежда много по-различно, отколкото бихме могли да си представим само преди шест месеца. Списъкът със 100-те най-влиятелни личности на сп. "Тайм" винаги е огледало на света и хората, които го оформят" - пише главният редактор Едуард Фелсентал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене