Балотели се жени за звезда от "Биг брадър"

Г-ца Алесия е щастлива да стане г-жа Балотели

Алесия Месина пленява сърцето на нападателя

Марио Балотели заби най-важното си попадение звън терена - сгоди се за зашеметяващата телевизионна звезда Алесия Месина.
Бившият нападател на "Манчестър Сити" и "Ливърпул" така и не може да си върне спортната форма, но това далеч не важи за умението му да омагьосва красиви жени. Балотели напусна изпадащия отбор на "Бреша" и в момента е свободен агент, но това не означава, че си губи времето.
"Влюбен съм и се сгодих", споделя Супер Марио пред свои приятели. Неговата избраница е на 27 години, изявява се като модел и участва в телевизионни програми. Месина набра популярност, след като се снима в италианския вариант на "Биг брадър". Алесия има над 500 000 последователи в социалните мрежи и това я превръща в златна мина за рекламодателите. Жълтите медии на Апенините следят новата звездна двойка и на страниците на популярно списание се появиха техни снимки в изискан сицилиански ресторант. Говори се, че Балотели вече се е запознал с родителите на годеницата си.
Марио има бурно любовно минало. Неговият агент Мино Райола дори твърди, че именно жените са основната причина за провалите на Балотели във футбола.

Марио е влюбен от едва месец
Марио е влюбен от едва месец

"Марио сам избра да прекарва повече време с момичетата си, отколкото с топката - откровен е Райола. - Остави футбола на втори план и това повлия на кариерата му."
Връзката на Балотели с Рафаела Фико е широко дискутирана в медиите, защото двамата имат дъщеря на име Пиа. В списъка на нападателя влизат още волейболистката Вероника Анджелони, порнозвездата Холи Хендерсън, манекенката Елиана Картела, моделът Дезире Бусето... И това само част от дамите, за които се пише, че са минали през леглото на футболиста. Дали сегашната му годеница Алесия Месина ще успее да укроти Супер Марио? Поне засега двамата изглеждат влюбени и щастливи, твърдят техните близки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене