Какъв модел дамски боти да купим

Източник: Pixabay

Обувката е естественият завършек на всяко облекло, било то мъжко, дамско или детско. Дори и да сме се постарали да изберем дрехи на световноизвестен дизайнер, ако те не са съчетани с правилния чифт маратонки или елегантни боти, красотата ще се изгуби някъде по пътя, а ние няма да успеем да постигнем целите си, свързани с постигането на феноменална визия.

Дамите разбират до болка потребността от висока естетика в ежедневието. Те правят всичко по силите си, за да са привлекателни за противоположния пол, грижейки се и за самочувствието си. Постоянно обновяват съдържанието в гардероба, също както и се подлагат на какви ли не козметични процедури с една едничка цел - да изглеждат добре!

Какъв модел дамски боти да купим

Есента наднича все още плахо зад вратата, но не след дълго тя ще се настани трайно в ежедневието ни. Хладното време е съвсем близо, а докато се обърнем, ще е дошла и зимата, която налага и носенето на топли боти и ботуши с добра изолация. В този случай, модният аспект остава някъде на заден план, защото преди всичко е важно да осигурим на краката си топлина и удобства, докато вървим из улиците или се намираме в офиса пред компютъра.

Изберете маркови дамски боти от най-висок клас, които не само да предпазват краката от минусовите температури, но и които ще се превърнат в най-атрактивния Ви аксесоар към тоалета. Просветените в областта на фешън индустрията съветват да заложите на:

- Обувки от естествена кожа и с пух във вътрешната страна;

- Дамски боти с равна платформа или на ток;

- Елегантни зимни предложения ;

- Каубойски модели;

- Спортни ботуши с връзки;

- С декоративни елементи;

- С животински мотиви;

- Велурени обувки и др.

Ако си търсите най-вече ежедневни боти, в случая комфортът трябва да приоритет номер едно за Вас. В никакъв случай не се задоволявайте с посредствени и неугледни решения, които ще Ви вършат работа точно един месец. Ниското качество ще Ви изиграе лоша шега през студените месеци, които ще “тестват” здравината на дамските кожени обувки по подобаващ начин.

Какви марки има

От съществено значение е да се доверим на популярен бранд, за да сме спокойни, че инвестицията ни ще бъде оправдана. Не случайно хората купуват по-скъпи обувки, защото знаят, че си заслужава да се похарчат и повече пари в името на високото качество. Едни от най-купуваните брандове дамски боти:

Emporio Armani;

Filipe;

Geox;

Guess;

Lasocki;

Love Moschino и др.

Изберете най-доброто. Позволете на дамските Ви обувки да говорят вместо Вас.

С какво можем да ги съчетаем

Дамските боти (ниски или високи) могат да се съчетаят с всякакви видове облекла. Те подхождат на дънки, рокли, поли, панталони, клинове и др. Рискът да допуснете модна грешка е минимален, така че смело експериментирайте и в необятния пазар на зимни обувки се ориентирайте.

10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене