Холивудски актьор щастлив, защото българи му правят тест за COVID-19 преди снимки

Антъни Стар, докато му правят тест за коронавирус.
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТЬОРА

Звездата от сериала “Банши” Антъни Стар е в страната ни заради трилъра Cobweb, в който си партнира с бившата половинка на Матю Пери

“Българите са възхитителни хора и съм щастлив, че именно те ми прилагат леки инвазивни процедури за тестване. Така се работи по време на COVID-19”, написа в инстаграм профила си актьорът Антъни Стар, участвал в редица холивудски сериали като “Американска готика”, “Банши” и др. Той пристигна в страната ни преди повече от седмица заради снимките на новия трилър Cobweb.

Очевидно българските медици са направили процедурата за PCR тестове по-приятна от обикновено. На учудването на Стар почти веднага реагираха колегите му Пилоу Асбек, известен като Юрон Грейджой от “Игра на тронове”, и Улрих Томсен, познат от участието си в “Новият папа”. И двамата бяха единодушни, че обикновено това е едно от най-неприятните неща за артистите по време на пандемията. Почитател на Стар написа, че публикацията му е страхотен начин да насочи светлината на прожекторите към истинските герои - лекарите.

Най-вероятно в страната ни вече е и актрисата Лизи Каплан. Тя е популярна с участието си в “Гадни момичета” с Линдзи Лоън, а имаше и сериозна връзка с актьора от “Приятели” Матю Пери.

Лизи Каплан
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТРИСАТА
Лизи Каплан СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТРИСАТА
Тя и Стар ще влязат в ролята на съпруг и съпруга в Cobweb, пише сайтът “Холивуд репортер”. Сюжетът в лентата се развива в малък град, където се премества семейството. Синът им започва да чува мистериозни звуци, идващи от стените в дома, и заподозира, че родителите му крият ужасяваща тайна.

Според “Холивуд репортер” снимките са започнали в киноцентъра “Ню Бояна” почти веднага след края на продукцията The Devil’s Light. В нея бе последната роля на актьора Бен Крос. Кадрите с негово участие бяха заснети само 10 дни преди да почине във Виена в края на август.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене