КОЗИРОГ: Избухливост

РАБОТА Без причина сте избухливи и заядливи. На работното място завършете започнатото. Въпреки намерението да не работите, се налага да се заемете с преките си служебни задължения и да проведете важни срещи дори и в почивните дни. От понеделник сте изкушени да се запознавате и да общувате с нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания. Препятствията ви помагат да спрете и да се огледате. Меркурий е ретрограден, затова колкото и да ви се иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на поставените ви задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми.

ЗДРАВЕ Във втората половина на периода сте податливи на депресивни състояния. Уединете се. Помислете върху всичко в дните си, което ви притеснява, и го променете.

ЛЮБОВ Отношенията с интимната ви половинка все още са близо до степента на замръзването. Естествено е да липсва и сексуалният ви живот.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене