Все така красиви със СПА процедури

Бъдете красива и очарователна във всяка възраст!

Спа съвети

1. „Красотата е в очите Ви!“

Това казва вечната София Лорен. А ние добавяме- запазете младежкия си блясък, като се отдадете на заслужена СПА почивка. Зелените гори действат успокояващо на зрението, а боровият въздух укрепва дихателната система, подготвяйки организма за предстоящия зимен сезон.

Доверете се на натуралната козметика за лице, основаваща се на изключителното въздействие на етеричните масла като: лавандула, здравец, розмарин, мащерка и кипарис. Техните аромати носят приятно изживяване. Маслата с тази основа са с деликатна и нежна текстура, а докосванията на лицето с върха на пръстите, подпомага усвояването от кожата на специално създадената козметична формула.

2. Опознавайте себе си, своето тяло и усещанията си.

Експериментирайте с нещо непознато. Изберете Va - Ya масаж. Масажът се отличава с дискретност на допира и уважение на личното пространство. Иновативната терапия , съчетава източни и западни масажни техники като акупресура, стречинг и маслен медицински масаж. Тя оказва благоприятно въздействие на човешкото тяло при блокажи и мускулен дисбаланс, като освен това стимулира лимфния и енергиен поток.

3. Спазвайте своя хранителен режим, изберете натурални продукти от доверена ферма

Да живееш здравословно означава да уважаваш себе си и труда на хората, които са създатели. Означава да се замисляш върху това, което даваш, което получаваш и което консумираш. Здравето е баланс и хармонията вътре в себе си, в природата и в околния свят. Затова е важно пътят на храната до трапезната маса да бъде кратък, а опаковката и транспортът да не бъдат по-скъпи от съдържанието.

Фермата близо до Вас не трябва да бъде на повече от 50-80км.

Това спестява разходи за транспорт, складове и съхранение. Хранителната продукция пристига бързо с минимални рискове за промяна на качеството и вкуса. В съвременния туристически бизнес, храната от собствена ферма все повече се превръща в цел и стандарт за отговорните и последователни хотелиери. Така се гарантира качеството и прекрасния вкус. Според популярната пирамида на храненето в широката основа на всекидневния режим са чистите протеини- месо без тлъстини, приготвено чрез задушаване или на скара, риба и пълнозърнестите храни /35% от дневното хранене/ . Следват свежите зеленчуци и плодове, в равно количество и млечните продукти като сирене, кашкавал и масло. С най-малък дял в ежедневното хранене се подреждат въглехидратите и изкушаващите десерти.

Изберете за своята ваканция хотел, който предлага фермерска храна и здравословен баланс в разнообразието на своята блок маса!

4. Запазете страстта си към живота и любопитството към околния свят. Не се страхувайте от новости и експерименти.

Запазвате живеца в себе си и чувството за пълноценност. Пътувайте! Опознайте региона на Югозапада. Възможностите за любопитни екскурзии не са никак малко в Разлог, Банско, Добърско, Гоце Делчев и долината на Струма. В това добавете повече адреналин с изкачване на върхове в Пирин. Есента е чудесен сезон. Маршрутите през горите в посока хижите Яворов, Демяница, Безбог или Вихрен са с вдъхновяваща красота.

5. Погрижете се за своето тяло

Есента идва с тихи стъпки. Ако усещане напрежение и болки в костите при първото застудяване и повишена влажност на въздуха, това е знак за специални грижи и терапии с минерална вода. Хидротерапиите в индивидуални вани въздействат ефикасно върху костната система и мускулите, облекчавайки болките и дискомфорта, причинен от съвременния начин на живот.

Нашето предложение е за ароматни вани с минерална вода, термални соли и чисти етерични масла по индивидуален избор, с релаксиращо действие и последващ прилив на енергия .

6. Вземете здраве с мъдростта на Изтока

Аюрведа в превод от санскрит означава древно знание за живота. Това е наука за живота и здравето, която цели постигане на физическа и духовна хармония на човека. Аюрведическите терапии в СПА са насочени към изчистване на тялото от токсините, стимулиране на метаболитните процеси, подобряване на кръвообращението, стимулиране на лимфния и енергиен поток. От друга страна, използването на топли етерични масла при аюрведа масажа, ефикасно хидратират и подхранват тялото. Терапиите се осъществяват от подготвени за това специалисти, а цялостната концепция на комплекса за здравословна и природосъобразна почивка, допълнително засилват положителните резултати от предлаганите СПА процедури.

Аюрведа масажи могат да бъдат различни

- АЮРВЕДА МАСАЖ - АБЯНГАМ с продължителност 45 мин.

Релаксиращ масаж с топло сусамово олио в комбинация с парна баня. Намалява умората и подхранва тъканите, подобрява съня, тонизира мускулите, засилва имунитета, укрепва костите и снема напрежението.

- АЮРВЕДА МАСАЖ ПАУДEР с продължителност 55 мин.

Детоксикиращ масаж със затоплено сусамово олио и билков пилинг, целящ почистване на кожата. Подобрява кръвообращението, полезен е при костни и ставни проблеми.

- Релаксиращ масаж с бамбукови пръчки с продължителност 50 мин.

Масажът помага за премахване на целулита, интелектуалната и физическа умора, подхранва кожата, тъканите и клетките, ускорява обмяната на веществата/подпомага отслабването/ и подобрява енергийния баланс.

7. Финален щрих: „Грижата за красотата започва от сърцето и душата. Иначе никаква козметика не помага.“ Коко Шанел

Направете подарък на себе си и любимите си хора, като бъдете заедно. Насладете се на ваканция с топлина и комфорт. Изберете най-доброто от дестинацията Банско и Разлог, за експресно възстановяване на силите.

Споделете любовта си!

Напишете дума/думи за търсене