Защитникът на ЦСКА-София Иван Турицов: Не сме по-лоши от "Рома"

Турицов не страда от липса на самочувствие

ЦСКА не е по-лош отбор от "Рома"! Това мнение изрази младият защитник на българския тим Иван Турицов на летището преди заминаването за Вечния град. Двата тима се изправят един срещу друг утре в мач от група "А" в турнира Лига Европа. Естествено, че имаме шанс. И те са хора, като нас, това е футбол. Не мисля, че излизаме като аутсайдери. Да не сме нещо по-лошо от тях, имаме огромен шанс", отсече Турицов. Той коментира и освобождаването на досегашния старши треньор Стамен Белчев.

"Не са приятни честите смени на треньора. Атмосферата в отбора е много добра. Готов съм за игра, много съм щастлив и ще се радвам да дебютирам в Лига Европа в мач срещу "Рома". Не сме разочаровани, но не сме и радостни от смяната на треньора", заяви защитникът. На "Стадио Олимпико" "червените" ще бъдат водени от досегашния помощник-треньор Даниел Моралеш.

"Отборът изигра доста мачове вече и знае какво трябва да направи. Очакванията към ЦСКА винаги са големи. Освобождаването на Стамен Белчев е решение на ръководството. Такива промени ги има във футбола. Сега мислим само за "Рома", трябва да свършим работата си. В ЦСКА винаги трябва отборът да има стил, без значение дали играеш срещу "Рома" или друг тим. Тези футболисти имат качества, трябва да си вярват. Когато го направят, няма нищо невъзможно. Играчите трябва да дадат максимума си за ЦСКА на терена. Тези хора трябва да повярват, че сме добър отбор, а не сме постигнали досегашните резултати случайно. Ние сме способни да направим нещо и да пишем отново история. Ако победим, няма да е изненада. Не мисля, че "Рома" ще ни подцени", коментира бразилският наставник.

Даниел Моралеш
Даниел Моралеш
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене