Лучия прелъстява и изоставя

Яворчекова е търсен модел

Какво е общото между големия френски актьор Кристоф Ламбер и британския колоездач сър Брадли Уигинс? Ами и те са прелъстени и изоставени като деца, пипнали кутията с бонбони, но така и не могли да си вземат лакомство. В случая лакомството, останало само в желанията им, се казва Лучия Яворчекова.

Родена в Братислава, Лучия опитва кариера в колоезденето, но без особени успехи. Красотата и съблазнителните й форми бързо й осигуряват кариера на попрището на еротичен модел. 

Лучия наскоро бе на Самотраки
Лучия наскоро бе на Самотраки

Странното в случая е, че красивата словачка започва да показва детайлите си едва след като се омъжва за Павол Яворчек и ражда през 2010 г дъщеря им Ленка.

Производители на бельо предлагат тлъсти хонорари на Лучия, модни списания се надпреварват да я снимат за кориците си, куп фирми я искат за рекламно лице. В добавка, социалните мрежи се пръскат по шевовете от нейни фенове, най-вече на снимките й, де. 

Брадли Уигинс
Брадли Уигинс

Актуалната клюка около името на Яворчекова е дали е позволила на именития английски колоездач Брадли Уигинс да се облажи, или не. Всъщност и двете страни твърдят, че до постелята не се е стигало, но близки на петкратния олимпийски шампион и победител в Тур дьо Франс имат друго мнение по въпроса. Историята е с давност шест-седем години, но набира актуалност сега. Други твърдят, че също преди години, Лучия е имала по-близки отношения с Шотландския боец Кристоф Ламбер покрай снимките на рекламен клип. Но бившата колоездачка твърди, че двамата са били допуснати само да се поотъркат - нищо повече.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене