Треньорът на "Локо" (Пд) Александър Тунчев: "Левски" е опасен със Славиша

Тунчев започна с отличен 6 кариерата си като треньор на "Локо" (Пд)

"Левски" е опасен със Славиша!"
С тези думи треньорът на "Локомотив" (Пловдив) Александър Тунчев се надява да охлади високо летящите футболисти на своя отбор, които разгромиха градския съперник "Ботев" с 6:0 в събота. Днес "смърфовете" гостуват на "Левски", като наставникът на "сините" Славиша Стоянович прави повторен дебют начело на тима от столицата.
Двубоят е от 17,30 ч. и ще бъде предаван директно по "Диема Спорт".
"Еуфорията от успеха над "Ботев" вече отминава и сме изцяло концентрирани върху мача срещу "Левски" - коментира пред "България Днес" Тунчев. - Смешно е дори да се мисли, че някой може да подцени отбора на "Левски", особено когато мачът е на стадион "Георги Аспарухов". Колкото и трудна да е ситуацията на "Герена", "сините" са един от грандовете в българския футбол. Убеден съм, че със Славиша Стоянович начело "сините" ще изглеждат по съвсем различен начин в сравнение с мачовете до момента в Първа лига. Ще се опитаме да ги победим, но добре знаем колко трудно ще бъде."
"Левски" посреща "Локо" с много проблеми в състава. Шест от футболистите на Стоянович със сигурност пропускат двубоя. Това са Деян Иванов, Алекс Петков, Стивън Петков, Станислав Иванов, Ивайло Найденов, Андриан Краев. Най-вероятно като десен бек ще започне Орлин Старокин. Останалите в отбрана са Стаматов, Атанасов и Даске. Със сигурност в средата на терена ще играе Мартин Райнов, на тренировки е изпробван вариант до него да действа Юруков. Паулиньо вместо на фланга ще застане зад нападателя, а в нападение са Здарвко Димитров и Робърта. В последния момент ще се решава кой ще играе на левия фланг. Стоянович се надява след мача с "Локо" да разчита на повечето от основните си футболисти, защото карантината им вече изтича.

Славиша Стоянович
Славиша Стоянович
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене